Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرورزشی – صحبت‌های دیروز دکتر محمد دادکان در گفتگو با خبرورزشی فقط درد و حسرت به دنبال  داشت. اینکه فردی مانند دکتر دادکان را در ورزش داشته باشی و محکومش کنی در خانه بنشیند، درد نیست؟‌

فردی که سابقه پوشیدن پیراهن تیم ملی را دارد، تحصیلات خود را کامل کرده و در مدیریت هم امتحانش را پس داده چه کار دیگری باید بکند تا به بازی گرفته شود؟

چنین مردی را چرا محکوم به خانه‌نشینی کرده ایم؟ یک دلیل قانع‌کننده بیاورید که چرا چنین مردی باید در خانه بماند و صندلی‌های مدیریت به دیگران برسد؟

شاید بزرگترین جرم دادکان از نظر بعضی‌ها این است که به دلیل پاکدستی، تملق گویی را بلد نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او اگر چاپلوسی را درست آموخته بود و در باند این آدم و آن آدم قرار می‌گرفت، حالا وزیر ورزش هم می‌شد. این را قبول ندارید؟!

محمد دادکان همان سالی که از فدراسیون برکنار شد هم حرف حق زد و برکنار شد. اصلا چون حرف حق می‌زد برکنارش کردند.

رئیس سازمان تربیت بدنی آنقدر سر حرف نادرستش ایستاد که هم دادکان را برکنار کرد و هم فوتبال ما را به سمت تعلیق برد. راستی آن فردی که فوتبال ما را سر لج و لجبازی معلق کرد، حالا کجاست؟ آیا برای آن اشتباه بزرگ از مردم عذرخواهی کرد؟ آیا به زندان رفت؟‌ نه! حتی بازخواست هم نشد.  بهترین جا برای پاکدستان، کنج خانه است

دادکان سمبل مدیران پاکدستی است که به دلیل گفتن حرف حق باید کنج خانه بنشینند چون بهترین جا برای آنها همانجاست! اصولا سیستم ورزش ما افراد پاکدست را زیاد دوست ندارد. حسین فرکی نمونه این دست مربیان در لیگ ماست. چرا یک عده آدم خاص مدام در چرخه لیگ می‌چرخند و از این تیم به آن تیم می‌روند اما حسین فرکی با سابقه بازی و مربیگری در جام جهانی جایی در این گردونه ندارد؟ واقعا آنها باسوادتر از فرکی هستند؟! حسین فرکی باید در خانه بنشیند چون بهترین جا برای فرکی همان کنج خانه است چون در این فوتبال نباید باشد. فدراسیونی که بین حسین فرکی و مجتبی خورشیدی، دومی را به دلایلی خاص انتخاب می‌کند، اصلا دوست ندارد آدم‌هایی مثل فرکی در این فوتبال باشند.  چکار کردیم برای علی دایی؟

علی دایی یکی از مربیانی است که مدتهاست دیگر مربیگری نمی‌کند. چرا؟ چون بعضی‌ها برخلاف مردم ایران، علی دایی را دوست ندارند. یکی می‌گفت تمام فرانسه دست به دست هم دادند تا پلاتینی بشود رئیس یوفا؛ اما ما برای دایی چکار کردیم؟ شناسنامه فوتبال ایران که در دشوارترین روزهای مردم ترجیح داد کنار مردم کشورش باقی بماند و جوانمردانه، دست نیازمندان را بگیرد، پاسخی به اندازه عشقش دریافت نکرد چون نام بزرگی بود. پاسخ ما، حذف علی دایی از فوتبال بود چون بعضی‌ها دایی را دوست ندارند و بهتر است روی نام او اصرار نکنیم. چرا کریمی رای نیاورد؟ 

در ماجرای انتخابات فدراسیون فوتبال علی کریمی تنها ماند وگرنه رای می‌آورد. اگر مهدی مهدوی‌کیا به صورت جدی کنارش می‌ماند (همان طور که کنار رئیس فعلی فدراسیون قرار گرفت) شاید آرای کریمی تا این حد عجیب و غیر منصفانه نمی‌شد. واقعا حق کریمی این نبود که حتی عناصر فوتبالی مجمع هم به او رای ندهند. کریمی نه مربیگری می‌کند و نه مدیریت؛ فقط به یک دلیل عمده و اصلی: او علی کریمی است.  دیگه کاری نمی‌کنه این عادل فردوسی‌پور     

عادل فردوسی‌پور تکیه کلام‌های متعدد و متنوعی داشت. یکی از آنها این بود که «چه می‌کنه»؛ اما در مورد خودش باید گفت چرا کاری نمی‌کنه این عادل؟ چرا این پسر محبوب مردم ایران را حذف کرده‌اند؟ چرا او دیگر روح و روان مردم ایران را با برنامه‌های هوشمندانه‌اش غرق در لذت نمی‌کند؟ چقدر از ابرقهرمانان می‌ترسیم؟

همه این نام‌ها مشخص می‌کند مدیران تصمیم‌گیر در حوزه ورزش از ابرقهرمانان می‌ترسند. آدم‌ها خودشان باید مراقب باشند که زیادی بزرگ نشوند که در آن صورت به راحتی حذف می‌شوند. نگاهی به عادل بکنید تا همه حقیقت را ببینید. عادل حذف شد تا حساب کار دست بقیه بیاید وگرنه چه دلیل قانع‌کننده برای حذف این مجری و تهیه کننده باهوش و باسواد تلویزیون ایران  وجود داشت؟  

این فوتبال چرا نباید محمد دادکان، حسین فرکی، علی دایی، علی کریمی و اسم‌های بزرگ دیگر را داشته باشد؟ تنها به این دلیل که آنها پاکدستند؟ یا آنها زیادی بزرگ شده‌اند؟‌! این چه بی‌هنری محضی است؟ تبعات رای تصمیم سازان ما دامن مردم را می‌گیرد و دل آنها را می‌سوزاند. به مردم رحم کنید لطفا. این را بدانید که هر جامعه‌ای به ابرقهرمان نیاز دارد و چه بخواهید و چه دوست نداشته باشید، ابرقهرمانان، محبوب مردم می‌مانند چه شما آنها را وارد گردونه کنید چه دور آنها دیوار بکشید. دیوار شما هر قدر بلند هم که باشد، نمی‌تواند عشق مردم را به بند بکشد. مردم، افرادی را که باید، دوست دارند و دوست خواهند داشت.

منبع: پارس فوتبال

کلیدواژه: محمد دادکان علی دایی علی کریمی عادل فردوسی پور خبر ویژه عادل فردوسی پور علی دایی علی کریمی محمد دادکان حسین فرکی علی دایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت parsfootball.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس فوتبال» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۸۲۷۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد ۲۱ خانه محیط زیست در استان چهارمحال و بختیاری

در راستای ارتقاء فرهنگ محیط زیست در عموم مردم، ۲۱ خانه محیط زیست در استان چهارمحال و بختیاری ایجاد و ثبت شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، انسان  از دیرباز با هوا، آب، خاک، گونه‌های گیاهی، حیات وحش و هر آنچه که محیط زیست را می‌سازد در تعامل مسالمت آمیز بوده و در کنار هم روزگار گذرانده‌اند اما با گذر زمان  هر روز  خبرهای بد  زیست محیطی را می‌شنویم  که نه از خشم طبیعت بلکه از زیاده‌خواهی انسان مدرن است؛ انسانی که  برای رفاه حال خود تیشه بر دست گرفته و آگاه و ناآگاه  ریشه به جان طبیعت زده و می‌زند. باید پیش از  آنکه شاهد اتفاقات  بدتر باشیم چاره‌ای اندیشید.

حفظ محیط زیست وظیفه عمومی است و باید به دغدغه مشترکی میان مدیریت شهری و شهروندان تبدیل شود، در همین راستا سازمان حفاظت از محیط‌زیست فعالیت‌های بسیاری  برای مردمی سازی فعالیت‌های محیط زیست انجام داده که تاسیس   خانه‌های محیط زیست یکی از این کارها است تا با همکاری مردم حفظ محیط زیست آگاهانه‌تر انجام شود با افزایش حساسیت نگهداشت محیط‌زیست در میان مردم جامعه  شهرها  و روستاهای سالمتری  داشته و به حیات پایدار و توسعه جوامع با حفظ محیط‌زیست خواهیم رسید.

خانه‌های محیط زیست یکی از بسترهای اصلی برای مردمی‌سازی فعالیت های این حوزه و فضایی برای گفت‌وگو، بحث، چالش و مطالبه گری است که منجر می‌شود سواد و دانش محیط زیستی مردم افزایش پیدا کند و در نهایت محیط زیست حفظ شود وامانتی که در دستان انسان امروز است به سلامت به نسل‌های بعد داده شود و فرزندان آینده نیز از محیط زیستی سالم بهره‌مند شوند.

ثبت و ایجاد 21 خانه محیط زیست در استان

سعید یوسف‌پور در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم با اشاره به اینکه 21 خانه محیط زیست در چهارمحال‌وبختیاری ثبت شده است، اظهار داشت: سازمان حفاظت محیط زیست در حوزه آموزش و مشارکت‌های مردمی بحث خانه‌های محیط زیست را مطرح کرد تا  فعالیت‌های محیط زیست  را مردمی سازی کند.

یوسف‌پور گفت: مخاطب اصلی این خانه‌ها مردم هستند. کار در خانه‌های محیط زیست از دو جنبه پیش می‌رود، اول ارتقای فرهنگ حفظ محیط زیست با فعالیت‌هایی که در این زمینه انجام می‌دهند و عمده کار آن‌ها آموزش است که مردم را پای کار می‌آورد و به آن‌ها یاد می‌دهد چطور از محیط زیست حفاظت کنند.

وی ادامه داد: در بخش دیگر  فعالیت خانه‌های محیط‌زیست فضایی ایجاد می‌کند که مردم در ارتباط با مسئولان باشند و مسایل و چالش‌های محلی و منطقه‌ای خود را از طریق خانه‌های محیط زیست حل کنند.

کیفی‌سازی خانه‌های محیط زیست در سال جاری

مدیرکل حفاظت محیط زیست چهارمحال‌وبختیاری افزود: عمده‌ کارهای خانه‌های محیط زیست آموزشی است مردم آموزش می‌بینند که چطور با محیط زیست رفتار کنند. اساس کار خانه‌های ‌‌محیط زیست بحث فرهنگ‌سازی است. کارهایی نظیر برپایی نمایشگاه با موضوع محیط‌زیست، درختکاری، آموزش چگونگی رفتار کشاورزان و باغداران در تعارض با حیات‌وحش، بحث محافظت از پلنگ ایرانی و ... از جمله کارهای خانه‌های محیط زیست استان است.

وی گفت: سیاست سازمان حفاظت محیط زیست در پله اول در سال 1401 افتتاح خانه‌های محیط زیست بود در سال 1402 این کار ادامه داشت و علاوه بر آن به کیفی‌سازی کار خانه‌های محیط زیست پرداخته شد. در سال جاری نیز سیاست بر کیفی سازی کار خانه‌های محیط‌زیست است و اگر در منطقه‌ای لازم باشد خانه محیط زیست جدید افتتاح خواهد شد.

یوسف‌پور با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در تبیین بحث حلقه‌های میانی تصریح کرد: خانه‌های محیط‌زیست در این زمینه جایگاه دارند به دنبال این هستیم که از خانه‌های محیط زیست به عنوان حلقه‌های میانی برای مردمی‌سازی فعالیت‌های محیط‌زیست استفاده کنیم.

انتهای پیام/7540/.

دیگر خبرها

  • برگزاری یادواره شهدای لشگر فاطمیون در قم
  • ترسیم ۴ برنامه تربیتی و آموزشی مهم در نیروی دریایی
  • واکنش تند به پیشنهاد حذف سپاهان از فوتبال ایران
  • ایجاد ۲۱ خانه محیط زیست در استان چهارمحال و بختیاری
  • انتصاب رییس مرکز برنامه‌ریزی راهبردی و توسعه منابع دانشگاه شریف
  • شلیک ده‌ها موشک از لبنان به مقر فرماندهی لشکر جولان اسرائیل
  • راه اندازی ۵۰ خانه محیط زیست در خراسان جنوبی
  • حمله موشکی حزب‌الله به مقر فرماندهی لشکر اسرائیل در جولان
  • کاپیتان سابق استقلال: آن سپاهانی بدون شک خودش دختر نداشت | نکونام امروز بازیکن نیمکت نشین را فیکس کند
  • حسن صباح جزو مقدسات نیست/ ممنوعیت تماشای سریال "حشاشین" موجه نیست