Web Analytics Made Easy - Statcounter

رکنا: علی دایی درباره اقداماتش در مناطق زلزله‌زده اظهار کرد: من به مردم پاسخگو هستم و از روز اول در اینستاگرام اطلاع رسانی کردم.

ما در یکی از روستاهای کوهستانی مناطق زلزله‌زده که کمتر به آن رسیدگی شده، خانه‌سازی می‌کنیم و خیلی از شرکت‌ها هم به ما کمک می‌کنند. ان‌شاءالله تا شروع سرما خانه‌ها را تحویل مردم می‌دهیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ما در این روستا از تکنولوژی ایتالیایی استفاده می‌کنیم که مقاومت کافی برای مقابله با زلزله دارد و فکر نمی‌کنم چنین سازه‌های مقاومی را در ایران داشته باشیم.

سرمربی سایپا معتقد است تیمش بازی سختی مقابل نفت مسجد سلیمان خواهد داشت.

سایپا و نفت مسجد سلیمان فردا (شنبه) در چارچوب هفته هفتم لیگ برتر فوتبال به مصاف هم می‌روند. علی دایی، سرمربی سایپا در نشست خبری پیش از این دیدار اظهار کرد: ان‌شاءالله ایزد منان عزاداری‌هایمان را قبول کند. ما فردا بازی سختی مقابل نفت داریم. این تیم، تیم قابل احترامی برای ما است. متاسفانه بعد از اینکه ویسی از نفت رفت، بازی‌ای از این تیم و تفکر مرزبان در این تیم ندیده‌ایم. مطمئنا باتوجه به نتایجی که آن‌ها و ما گرفته‌ایم، بازی سختی خواهد بود. ما سعی می‌کنیم که روند پیروزی‌هایمان را حفظ کنیم. تنها هدف ما این بود که تمرینات خوبی داشته باشیم و خودمان را برای این بازی مهم آماده کردیم.

او افزود: ما چند مصدوم داریم که به این بازی نمی‌رسند. همچنین بازی سختی در جام‌حذفی داشتیم که 120 دقیقه طول کشید. باتوجه به تمریناتی که در این بازی داشتیم، خودمان را به خوبی برای بازی فردا آماده کردیم.

سرمربی پیشین پرسپولیس درباره توافق اخیرش با سرخ‌پوشان بر سر مطالباتش گفت: صحبت خاصی نداریم. ان‌شاءالله به توافقی که الان کردند عمل کنند و تا چند ماه دیگر تسویه حساب مالیاتی من را بدهند و پرسپولیس به کارش ادامه دهد.

سرمربی سایپا درباره حضور این تیم در لیگ قهرمانان آسیا توضیح داد: از اول هم می‌دانستیم 2+2 است و باید در پلی‌آف بازی کنیم. فکر می‌کنم تیم ما کمتر از تیم‌های دیگر نیست و مشکلی برای رسیدن به لیگ قهرمانان آسیا نداریم. حتی در دور مقدماتی هم مشکل نداریم. شاید برخی از بازیکنانمان تجربه بین‌المللی نداشته باشند اما به نظرم مشکلی از این بابت نداریم.

علی دایی در پایان درباره اقداماتش در مناطق زلزله‌زده اظهار کرد: من به مردم پاسخگو هستم و از روز اول در اینستاگرام Instagram اطلاع رسانی کردم. ما در یکی از روستاهای کوهستانی مناطق زلزله‌زده که کمتر به آن رسیدگی شده، خانه‌سازی می‌کنیم و خیلی از شرکت‌ها هم به ما کمک می‌کنند. ان‌شاءالله تا شروع سرما خانه‌ها را تحویل مردم می‌دهیم. ما در این روستا از تکنولوژی ایتالیایی استفاده می‌کنیم که مقاومت کافی برای مقابله با زلزله دارد و فکر نمی‌کنم چنین سازه‌های مقاومی را در ایران داشته باشیم. ان‌شاءالله لطف مردم شامل حال ما می‌شود. مطمئن باشید تا ریال آخر پولی که جمع شده، خرج مردم زلزله زده می‌شود. ما سعی می‌کنیم خانه‌های دیگر که نیمه کاره مانده است را هم سامان‌دهی کنیم.

اخبار اختصاصی سایت رکنا را از دست ندهید:

خونریزی مسافران هواپیما در آسمان به دلیل فراموش کاری خلبان! +فیلم

ناگفته های عجیب بازمانده یک تصادف / ماجرای آهنگ ترسناک خودرو چه بود؟

فیلم نذری پخش کردن احمدی نژاد در نارمک

فیلم لحظه برخورد وحشتناک پراید با 3 عابر پیاده در جاده بابل

اعتراف 10 زن و مرد در 6 پرونده قتل تهران + فیلم گفتگو با قاتلان

دستگیری پیرزن فضول محله + فیلم و عکس

ادعای عجیب داعشی دستگیر شده در روز عاشورا / دختر محجبه چه قولی داده بود؟ + فیلم گفتگو

شرط کثیف مدیرعامل برای پس گرفتن شکایت از همسر ملیحه / باید پیش من بیایی!

پدر داماد عاشق عروسش شد و به او تجاوز کرد!

بی آبرویی عجیب عروس خانم سر سفره عقد / داماد جا خورد

قتل زن جوان در ماه عسل ثروتمندانه+عکس

آمار تکان دهنده از تجاوز راننده های تاکسی اینترنتی به دختر و زنان !

منبع: رکنا

کلیدواژه: خودرو سلامت مسکن بازنشسته ها مهم ترین های 24 ساعت ارز و سکه سایپا پرسپولیس اینستاگرام Instagram ایران زلزله تکنولوژی ایتالیایی مردم عکس فیلم دختر قتل زن عجیب پسر پدر خانواده دوست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rokna.net دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۷۱۰۱۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حیات دوباره در «کوشه سفلی»/ قصه پر غصه‌ای که به شادی ختم شد

خبرگزاری مهر، گروه استان‌ها: اینجا روستای کوشه سفلی است. روستایی از توابع شهرستان خوسف که تا چندی پیش در آن خبری از زراعت و کشاورزی و در یک کلام رونق و آبادانی نبود.

از چندین دهه قبل به واسطه برخی از بی مبالاتی‌ها و دادن مجوزهای غیر اصولی حفر چاه، آب قنات روستا که ظرفیت ۶۰ لیتر بر ثانیه داشته، خشک و قنات تخریب شد که در پی این اتفاق زراعت و کشاورزی نیز با مشکل رو به رو شد.

ولی مردم روستا از چندی قبل آستین همت بالا زدند و با کمک بسیج سازندگی خراسان جنوبی پروژه انتقال آب روستا به مزارع را کلید زده و به نتیجه رساندند.

اتفاق شیرین دیگری که در این روستا رخ داده راه اندازی یک صندوق قرض‌الحسنه مردم نهاد با هدایت و راهبری بسیج سازندگی بوده که زمینه اشتغالزایی برای بسیاری از جوانان و بانوان این منطقه را فراهم آورده است.

سری به مزارع روستا می‌زنیم. شور و شوق را در میان کشاورزانی که بیل به دست گرفته و یا علف هرس می‌کنند را به خوبی می‌توان دید، شوری از جنس زندگی و دمیدن امید بعد از جاری شدن آب.

قنات روستا از ۳۰ سال قبل خشک شده بود

بانو رضایی که در زمین کشاورزی خود کار می‌کند، گفت: از حدود ۳۰ سال قبل قنات روستا خشک شده بود و عده‌ای مجبور به مهاجرت به شهر شدند.

وی با بیان اینکه با جاری شدن دوباره آب در روستا عده‌ای برگشته‌اند، یادآور شد: من الان در زمین خود پیاز، گوجه، بادمجان، گندم و سیر کشت می‌کنم و بابت این موضوع خوشحال هستم.

هادی غلامی، مسئول صندوق مردم نهاد روستای کوشه سفلی در این زمینه اظهار کرد: در سال ۱۳۹۸ با همت بسیج سازندگی سپاه انصارالرضا (ع) صندوق قرض‌الحسنه مردم نهاد روستای کوشه سفلی شروع به کار کرد که با استقبال بی نظیر مردم رو به رو شد.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر این صندوق ۱۳۰ عضو دارد، بیان‌کرد: صندوق قرض‌الحسنه مردم نهاد روستا ۱۰۳ فقره وام درون صندوقی از محل پس‌انداز خرد مردمی، بین اعضا در جهت اشتغالزایی اعطا کرده است و پیگیری برای وام از محل اعتبارات تبصره ۱۶ قرض‌الحسنه بسیج سازندگی به مبلغ ۹۰۰ میلیون داشتیم.

اشتغالزایی برای جوانان روستا

غلامی افزود: تسهیلات تبصره ۱۶ موجب اشتغالزایی ۱۴ نفر از جوانان روستایی را در بخش‌های پرورش دام سبک، حوله بافی، گلیم بافی، احداث گلخانه و کارگاه نجاری و…فراهم کرد.

مسؤول صندوق مردم نهاد روستای کوشه سفلی یادآور شد: همچنین پیگیری جهت اخذ تسهیلات اشتغالزایی بین دستگاهی در حوزه اشتغالات خرد خانگی به مبلغ ۳۴۰ میلیون تومان داشتیم.

غلامی گفت: با پیگیری صندوق مردم نهاد و بسیج سازندگی حضور تولید کنندگان صندوق را در بازارچه‌هایی محلی، نمایشگاه‌های داخلی و تهران و … را در چندین نوبت داشتیم که موجب درآمدزایی برای جوانان روستای کوشه سفلی شد.

وی ادامه داد: از طرفی توزیع جوجه مرغ تخم گذار بومی را در قالب طرح معیشتی خانوار طی سه نوبت داشتیم که به طور متوسط به هر خانوار ۲۰ جوجه مرغ واگذار شد.

مسئول صندوق مردم نهاد روستای کوشه سفلی با اشاره به اهمیت انتقال آب در روستا گفت: همچنین با پیگیری صندوق مردم نهاد روستا اخذ مبلغ ۲۶۰ میلیون تومان از کمک خیرین برای پروژه انتقال آب روستا و همچنین احداث کارگاه خیاطی را داشتیم.

قصه پرغصه ای که به شادی ختم شد

غلامی تأکید کرد: قریب ۳۰ سال بود که روستای کوشه سفلی از آب کشاورزی محروم بود و این قصه پرغصه جریان داشت که در سال‌های اخیر به همت جوانان روستا، صندوق مردم نهاد و بسیج سازندگی توانستیم در سال ۹۷ پروژه انتقال آب روستا را از مزارع بالا دست کلید بزنیم.

وی اظهار کرد: در حال حاضر شاهد جاری شدن آب روستا، برگشت کشت و کار در مزارع و مهمتر از همه مهاجرت معکوس به روستا هستیم.

مهدی هنری، رئیس بسیج سازندگی سپاه انصارالرضا (ع) خراسان جنوبی در این زمینه اظهار کرد: بسیج سازندگی فقط هدایت و راهبری صندوق‌های قرض‌الحسنه مردم نهاد را دارد و خود مجموعه دخل و تصرف و حق امضا و… ندارد تا در جهت رفع مشکلات همه با هم قدم بردارند.

تلاش برای رفع مشکل آب روستا

وی با اشاره به اینکه در همان جلسات اول صندوق مردم نهاد روستای کوشه سفلی مطرح شد که بزرگترین مشکل روستا بحث آب است، ادامه داد: علت اینکه پروژه آب روستا به نتیجه نرسید این نکته بود که خود پروژه از چندین ریز پروژه تشکیل شده بود و یک دستگاه به تنهایی نمی‌توانست آن را حل کند.

رئیس بسیج سازندگی سپاه انصارالرضا (ع) خراسان‌جنوبی ادامه داد: تجهیز و بهره برداری چاه کشاورزی، انتقال برق به چاه کشاورزی، انتقال آب به اراضی و … از جمله ریز پروژه‌های این پروژه اصلی انتقال آب به مزارع روستای کوشه سفلی بود.

هنری با بیان اینکه در این راستای از کمک‌های قرارگاه محرومیت زدایی سپاه استفاده کردیم، ادامه داد: البته در این راستا مردم روستا نیز خودشان پای کار بودند.

مهاجرت معکوس با برگشت آب به مزارع روستا

وی گفت: پله پله پروژه را پیش بردیم و امروز شاهد هستیم که بعد از ۳۰ سال آب به مزارع روستای کوشه سفلی رسیده و از اواخر سال ۱۴۰۲ کشاورزی به صورت جدی به روستا برگشت و شاهد بازگشت امید به روستاییان و مهاجرت معکوس در کوشه سفلی هستیم.

رئیس بسیج سازندگی خراسان جنوبی یادآور شد: کار مجموعه بسیج سازندگی در حوزه اشتغال تنها پرداخت تسهیلات نیست بلکه حلقه‌های مفقوده در این زمینه را شناسایی و در زمینه تولید و بازاریابی هدایت و راهبری داریم.

کد خبر 6096672

دیگر خبرها

  • زاکانی: شهرداری تهران برای مدیرانش خانه سازمانی ندارد/ به جای زمین، وام دادیم
  • احتمال وقوع سیلاب و جاری شدن روان آب در مازندران
  • ایجاد ۲۱ خانه محیط زیست در استان چهارمحال و بختیاری
  • قتل فجیع در خانه مجردی با ادعای مسائل اخلاقی و زشت!
  • سهم استان زنجان از تسهیلات مسکن روستایی ۱۱ هزار و ۵۰۰ فقره است
  • گمانه‌زنی کارشناسان ایتالیایی درباره اخراج آلگری از یوونتوس
  • حیات دوباره در «کوشه سفلی»/ قصه پر غصه‌ای که به شادی ختم شد
  • سرنوشت پاریس و دورتموند در دست داور ایتالیایی
  • فارسیان، پلکانی به بلندای تاریخ
  • برگزاری طرح «هر روستا یک خانه قرآن» در ملایر